Hlavní obsah

Zloději ukradli světelnou výzdobu z vánočního stromu Lékařského centra GYNET

Novinky, Věra Šejdová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téměř pětimetrový strom měl dělat radost nejen dětem, ale všem obyvatelům Ostravy-Zábřehu během celého adventu a vánočních svátků. Necelý týden po rozsvícení ale neznámý pachatel vánoční strom odstrojil. V současné chvíli případ řeší policie.

Foto: Věra Šejdová

Vánoční stromeček před krádeží osvětlení

Článek

Více než čtyři stovky lidí se přišly ve čtvrtek 4. prosince podívat na rozsvícení vánočního stromu Lékařského centra GYNET. Stromeček rozdával radost pouhých pár dní, ve středu 10. prosince ráno už na něm nebylo jediné světélko. Zmizení světelné výzdoby vyvolalo v pacientech a obyvatelích Zábřehu velké zklamání.

„Ještě včera jsem na něj koukala. Jak pěkně svítí,“ napsala na Facebooku paní Monika.

„V adventním čase, 14 dnů před Štědrým dnem, propadám beznaději, že morální stav naší společnosti se zatím spíše zhoršuje, než aby docházelo k jeho obrodě. Zloději bych chtěl vzkázat, že okradl nejen nás, ale stovky našich dětí, rodičů a klientů, pro které jsme se snažili připravit a uspořádat něco pěkného,“ uvedl vedoucí lékař centra MUDr. Hynek Kudělka.

Reklama

Výběr článků

Načítám