Hlavní obsah

Zloděje policisté z Kutné Hory chytili díky spolupráci s veřejností

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V únoru policisté žádali veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámém pachateli, který 6. prosince 2014 využil nepozornosti majitele a během cesty autobusem na lince z Prahy do Kutné Hory mu odcizil peněženku.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

„V peněžence se nacházely osobní doklady poškozeného, finanční hotovost a platební karty, pomocí kterých provedl výběr hotovosti ze dvou různých bankomatů v Kutné Hoře. Majiteli svým jednáním způsobil škodu za několik tisíc korun,” sdělila mluvčí Policie ČR Kutná Hora Vendulka Marečková.

Policisté sdělili v uplynulých dnech čtyřiadvacetiletému muži podezření z přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Mladíkovi hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Kriminalisté děkují sdělovacím prostředkům a občanům za pomoc a spolupráci při pátrání. Poskytnuté informace od veřejnosti výrazně pomohly ke zjištění totožnosti osoby pachatele.

Reklama

Výběr článků

Načítám