Hlavní obsah

Zloděj ujel s autem za víc než osm set tisíc korun

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobní automobil Škoda Superb ukradl v pátek 19. ledna v podvečer z parkoviště u Obchodní akademie ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku dosud neznámý zloděj.

Foto: Policie ČR

Tento muž by mohl podat svědectví ke krádeži.

Článek

„Pražské firmě vznikla škoda za osm set padesát tisíc korun. Po vozidle vyhlásili kriminalisté pátrání,“ informoval v pondělí 22. ledna policejní mluvčí Vladislav Malcharczik. Ukradené vozidlo mělo podle popisu jeho uživatele lité hliníkové ráfky a tónovaná zadní okna. Vnitřní vybavení auta bylo černé, v kufru se nacházely osobní věci řidiče.

Pachatel krádeže využil situace, kdy čtyřiačtyřicetiletý uživatel vozidla šel do tělocvičny za sportem a klíče od auta nechal v šatně v bundě. „Zloděj klíče z kapsy vzal a s vozem ujel. Ke krádeži došlo v době od 17.10 hodin do 19.30 hodin. Policisté navíc zjistili, že v tělocvičně na chodbě se několik minut okolo 17.20 hodin pohyboval muž, který by mohl podat důležité svědectví,“ upřesnil policista.

Kriminalisté žádají muže na kamerovém snímku, aby se dostavil na jakoukoliv policejní služebnu k podání svědectví. Žádají také občany, kteří mají nějaké informace k ukradenému vozidlu, aby je sdělili i prostřednictvím linky 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám