Hlavní obsah

Zlínští policisté pátrají po vandalovi, který poškodil luxusní vozidla

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od čtvrtečního rána se zlínští policisté zabývají oznámením o poškození tří luxusních vozidel zaparkovaných v autobazaru ve Zlíně-Malenovicích.

Foto: Policie ČR

Poškozená vozidla v autobazaru.

Článek

„Vandal na nich způsobil škodu nejméně za 200 tisíc korun,“ informovala dnes policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

K poškození tří vozidel značek Jeep Cherokee a Mitsubishi, které autobazar nabízel jako nejdražší, došlo v noci ze středy na čtvrtek.

„V době od středečních 18.00 hodin do 8.00 hodin ve čtvrtek ráno prozatím neznámý pachatel rozbil kamenem u všech tří vozidel sklo zavazadlových dveří, u dvou rozbil také zadní světlo, na všech potom způsobil různé oděrky a vrypy,“ sdělila mluvčí.

Za trestný čin poškození cizí věci podle Moniky Kozumplíkové hrozí pachateli v případě jeho vypátrání a odsouzení trest odnětí svobody až na jeden rok.

„Pokud jste si všimli v noci na čtvrtek v Malenovicích u autobazaru v Tečovské ulici čehokoli, co by mohlo vést k pachateli, zavolejte, prosím, na linku tísňového volání policie - 158,“ žádá veřejnost policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám