Hlavní obsah

Zlínské Zlaté jablko v sobotu opanuje Legománie

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na závěr zlínského filmového festivalu připravilo obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně zábavný program pro děti plný her, tvoření a soutěží o stavebnice Lego. V sobotu 4. června od 10 do 18 hodin se mohou těšit na rytíře, herní bazén plný kostiček a soutěž o nejlepší filmové klapky.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Ve Zlatém jablku na děti čekají hned tři různé Lego zóny. Zejména kluky bude zajímat rytířská tématika, která netradičně propojuje starodávný svět králů, rytířů a šašků s digitálním světem budoucnosti. Pro děvčata je připravena Friends zóna se všemi postavičkami, které patří do známého městečka Heartlake. A pro nejmenší děti je určen velký molitanový bazén s tisíci kostičkami.

„Protože končí filmový festival, připravili jsme pro děti i speciální filmovou soutěž. Na filmové klapky budou moci děti vytvořit z Lego kostiček svůj vlastní motiv. Každé tři hodiny budou vybrány tři klapky, jejichž tvůrci získají některou ze stavebnic Lego,“ upozornil ředitel centra Jiří Kratochvíl.

Děti se také budou mít možnost vyfotit s maskotem Maxem a speciálními velkými modely z Lego kostek.  Akce je přístupná v přízemí galerie obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně v sobotu 4. června od 10 do 18 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám