Hlavní obsah

Zlíňáci se baví bludišti a zrcadlovými klamy ve Zlatém jablku

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zrcadlové labyrinty i deformující zrcadla, podobná těm ze známého bludiště na Petříně, jsou od začátku září umístěna v prostorách Zlatého jablka. Za necelý týden se v nich "ztratilo" už přes 5000 návštěvníků.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Najít cestu mezi velkými zrcadlovými plochami se může zdát na první pohled snadné i pro děti. Labyrint sestavený z magických zrcadel a křišťálových skel v hlavní galerii není ale určený jenom nejmenším návštěvníkům. Ve dvou labyrintech na hlavní ploše nákupní galerie však docela snadno zabloudí i jejich rodiče.

V prvním patře vedle eskalátorů jsou potom umístěna i speciální zakřivená zrcadla s efekty, které deformují postavu a zvlášť děti si zde mohou užít spoustu legrace.

Zrcadlová bludiště o velikosti 7,5 x 3,5 metru a 5 x 3,5 metru tvoří více než šedesát skleněných a křišťálových ploch. Během prvních pár dnů jimi prošlo už více než 5000 návštěvníků centra.

Blouděním mezi zrcadly nebo pohledem na své zdeformované postavy se návštěvníci centra mohou bavit denně od 10 do 18 hodin. Vstup je zdarma.

Labyrinty budou ve Zlatém jablku umístěny až do konce září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám