Hlavní obsah

Ženy v Pilníkově oslavily svůj svátek

Novinky, Jaroslav Blažek

V pátek 10. března 2017 se v penzionu U Skutilů v Pilníkově opět po roce konala tradiční oslava Mezinárodního dne žen pro ženy. Pro ženy proto, že návštěvnicemi byly téměř samé ženy a muži zde byli pouze jako personál v baru a v kuchyni.

Foto: Jaroslav Blažek

MDŽ 2017

Článek

Po přivítání přítomných žen majitelkou penzionu Marií Skutilovou předvedly ženám připravený program děti z místní mateřské školky. Děti zarecitovaly veselé básničky a zazpívaly krásné písničky, které si s nimi připravily jejich učitelky Lenka Mihálková a Šárka Valentová.

Po nich již začal hrát Vladimír Prokop, který po celý večer, až dlouho do noci, hrál pro poslech i k tanci známé písničky. O pitný režim se mezitím staral Pavel Dostál a Jiří Anděl, kteří obsluhovali bar. A když někdo dostal hlad, o ten se jim postaral Miroslav Slavík a Ludovít Bodó. Ženy se jen bavily a užívaly si pozornosti mužů.

O úžasný kulturní zážitek se svým nečekaným vystoupením postarali místní hasiči z SDH Pilníkov. A samozřejmě nemohla chybět ani tombola s množstvím zajímavých výher.

Veselý večer však rychle utekl a ženám již nezbývá, než se těšit na příští MDŽ, opět U Skutilů.

Reklama

Výběr článků

Načítám