Hlavní obsah

Zdrogovaný mladík uháněl před policisty ulicemi Prahy v kradeném autě

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 28. listopadu v dopoledních hodinách pronásledovali policisté řidiče, který v ulici Bělohradská v Praze 6 nezastavil vozidlo na jejich pokyn. Po desetikilometrové honičce se řidič zastavil až nárazem do jiného vozidla.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Jednadvacetiletý řidič vozidla Peugeot nereagoval na výzvu k zastavení od pohotovostní motorizované jednotky v křižovatce ulic Kukulova a Bělohorská a dále s vozidlem ujížděl směrem na Prahu-západ. Řidiče zastavila až nehoda s automobilem značky Škoda, ve které seděl jednačtyřicetiletý řidič, v křižovatce ulic Hlavní a Oblouková v obci Chýně. Uvedly to webové stránky Policie ČR.

Oba muži tak utrpěli lehké zranění a policisté zavolali na místo záchrannou službu. Řidiče kterého policisté pronásledovali vyzvali k podrobení se dechové zkoušce a testu na přítomnost návykových látek. Muž nebyl opilý, ale pod vlivem návykových látek.

Zasahující policisté navíc zjistili, že vozidlo, kterým mladík uháněl ulicemi Prahy, se nachází od soboty v databázi hledaných vozidel. Po ošetření policisté mladíka předvedli na služebnu, kde bude vysvětlovat nejen svou pozitivní zkoušku na návykové látky, ale i jízdu ukradeným vozidlem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám