Hlavní obsah

Zaměstnanci zlínské Kovárny VIVA opět shazují kila pro dobrou věc 

Novinky, Kateřina Martykánová

Pátý ročník výzvy Kilo za kilo vyhlásila mezi svými pracovníky zlínská Kovárna VIVA. Cílem akce je motivovat zaměstnance ke snižování váhy a současně přispět na charitativní účely. Za každý shozený kilogram firma jako v předchozích letech věnuje sto korun dětem z Praktické školy a dětského domova na Lazech.

Foto: Kovárna Viva
Článek

Od začátku února až do konce dubna se opět budou pracovníci Kovárny VIVA snažit zbavit přebytečných kilogramů. Kolem tří desítek zaměstnanců se každý rok přihlašuje do výzvy Kilo za kilo, která se v kovárně již od roku 2014 úspěšně pořádá. Odměnou pro ně je nejen lepší zdravotní stav a úbytek kilogramů, ale i finanční příspěvek, který díky nim putuje na dobročinné účely.

„Vedení společnosti již tradičně za každý shozený kilogram věnuje na charitativní účely sto korun. Odtud název akce Kilo za kilo,“ uvedl personální ředitel Martin Lutonský a dodal: „Celkově jsme již pro děti ze zlínské Praktické školy a dětského domova na Lazech zhubli kila za více než 40 tisíc korun. Letos k nim mohou přibýt další. Kolik to bude, záleží jen na odhodlání a vytrvalosti jednotlivých pracovníků.“

Týmové hubnutí v Kovárně VIVA má tradici od roku 2014, kdy byla výzva vyhlášena poprvé jako podpora kolegovi, kterému snížení váhy doporučil lékař ze zdravotních důvodů. 

Reklama

Výběr článků

Načítám