Hlavní obsah

Zámek Lysice pořádá další ročník velké svatební show

Novinky, Kateřina Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 5. jubilejní ročník oblíbené Svatební show se uskuteční v romantických prostorách lysického zámku v neděli 31. května od 12 hodin.

Foto: SZ Lysice
Článek

Zámek Lysice je jako stvořený pro svatební obřady, není proto divu, že se zde stalo již tradicí pořádání svatební show, která během jednoho odpoledne nabídne vše, co ke správné svatbě patří.

Můžete se tak těšit na módní přehlídku svatebních šatů, ukázku líčení a účesů nebo na nápadité svatební kytice. Nebude chybět ani nabídka nejrůznějších dopravních prostředků či možností svatebního občerstvení.

Program bude oživen i poutavým představením na koních v podání skupiny Štvanci, a pokud při vás bude stát štěstí, odnesete si domů i jednu z lákavých slosovatelných výher. Letos je hlavní výhrou svatební obřad uspořádaný na lysickém zámku v roce 2016.

Celou show bude moderovat Jaroslava Vykoupilová a v modelu svatebních šatů od Zuzany Machorové se jako host představí Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová.

Reklama

Výběr článků

Načítám