Hlavní obsah

Začíná velká letní soutěž Pes Prahy 6

Novinky, Adam Halmoši

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městská část Praha 6 zahajuje velkou letní soutěž Pes Prahy 6. Do soutěže můžete přihlásit psa, kterého mají majitelé zaregistrovaného na Praze 6. Jde o první ročník soutěže, kterou Praha 6 vyhlašuje hlavně proto, že zde žije druhý největší počet psů v metropoli.

Foto: Adam Halmoši
Článek

Soutěž probíhá na stránkách www.pesprahy6.cz. Na webu stačí vyplnit jednoduchý formulář, nahrát fotografii psa a už je váš čtyřnohý přítel ve hře.

Přihlášky je možné zasílat do 6. července 2014. Soutěžní hlasování bude probíhat v termínu od 7. července 2014 do 7. srpna 2014. Deset psů, kteří od veřejnosti získají nejvíce hlasů, postoupí do finále.

Pro hodnocení jednotlivých pejsků nejsou stanovena žádná přísná kritéria - rozhodující je, jak je který z pejsků sympatický veřejnosti a porotě.

Celkového vítěze soutěže zvolí z desítky finalistů odborná porota, složená ze známých osobností společenského a kulturního života, zástupců Prahy 6 a zástupců partnerů soutěže.

„Na šestce je hlášeno přes 7600 psů, což je druhý největší počet v metropoli. Nejoblíbenější jméno pro psa je Ben, pro fenky Beny a trojici nejčastěji hlášených plemen vévodí kříženec, následovaný jezevčíkem a na třetím místě je yorkšírský teriér. Budeme rádi, když se do soutěže zapojí co nejvíce pejskařů,“ řekla Marie Kousalíková, starostka městské části Praha 6.

Vítěz bude znám do 22. srpna 2014. Vítězný pes obdrží titul Pes Prahy 6 a věcné ceny od pořadatelů a partnerů soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám