Hlavní obsah

Žáci ZUŠ Rajhrad a dalších pracovišť ukončí školní rok koncertem

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Základní umělecká škola Židlochovice včetně odloučených pracovišť Rajhrad a Sokolnice a Art ZUŠ Židlochovice zvou veřejnost na závěrečné koncerty k ukončení školního roku 2017-2018.

Foto: Jiří Smutný

Hlavní vchod do rajhradského kláštera

Článek

První koncert se uskuteční v Kapitulní síni Benediktinského kláštera v Rajhradě v úterý 19. června 2018 v 18.00 hodin. Spolu s budoucími muzikanty a zpěváky vystoupí i žáci tanečního oboru.

Ve středu 20. června v 17.30 hodin začne v sále Robertovy vily v Židlochovicích, Nádražní 232, klarinetová besídka. Vystoupí žáci třídy Mgr. Karolíny Otýpkové. Týž den v 18.00 hodin se uskuteční závěrečný koncert žáků z odloučeného pracoviště v Sokolnicích v aule základní školy.

Následující tři akce se uskuteční v Židlochovicích. Ve čtvrtek 21. června v 18.00 hodin to bude kytarový večírek, na němž zahrají žáci ze tříd Lucie Chaloupkové, DiS. a Mgr. art. Jany Zapletalové.

V pondělí 25. června v 17.00 hodin to bude dechová besídka žáků ze žesťové třídy BcA. Davida Křížka a na závěr ve středu 27. června v 18.00 hodin houslová besídka žáků BcA. Kateřiny Harnošové.

Reklama

Výběr článků

Načítám