Hlavní obsah

Zábavu, zpěv a tanec přinesly slavné tváře dětem z dětských domovů

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční čas zpříjemnili organizátoři akce Radost dětem mladým tvářím z dětských domovů. Akci, která se konala pro potěšení dětských očí, hostil Průmyslový palác na pražském Výstavišti. Sobotní odpoledne si tak užily nejen děti z dětských domovů, ale také příchozí děti, organizátoři i účinkující.

Foto: Ondřej Kořínek

Monika Absolonová mezi dětmi.

Článek

Několik stovek dětí z devíti dětských domovů v různém věku se přijelo bavit a strávit čas se svými vrstevníky. Pomáhaly jim k tomu známé tváře. Jeden z největších ohlasů měly zpěvačky Monika Bagárová, Monika Absolonová a Olga Lounová.

Vystoupení Moniky Absolonové a Olgy Lounové potěšilo přítomné diváky i proto, že se s nimi zpěvačky pozdravily přímo u jejich stolů, když zpívaly přímo mezi diváky. Děti, ale i dospělí, si slavné zpěvačky fotografovaly na mobilní telefony a některým se podařilo se s nimi pozdravit nebo si zazpívat.

Monika Bagárová se pro změnu asi cítila stísněná na podiu, když ji děti i teenageři, hlavně z řad dívek, obklopili na podiu. Děti se chovaly spontánně a vytvořily tak zpěvačce nezapomenutelné prostředí.

Nebylo to jedinkrát, kdy děti byly spolutvůrcem prostředí a nálady na koncertě. Jejich přítomnost na podiu zaznamenaly i hvězdy celého odpoledne. Zazpívaly si s muzikálovými hvězdami Bořkem Slezáčkem, Michaelou Noskovou a Petrem Poláčkem nebo se zpěvačkou Debbi.

Zpěv, tanec, kouzla a soutěže v hlavní roli 

Štěstí se usmálo na ty děti, které měly lístek do tomboly a jejichž číslo bylo vylosováno hercem Ivanem Trojanem. Vyhráli tak kabelky, trička, mobilní telefony nebo také fotoaparáty. Se smutnýma očima ale neodešly, ani ostatní děti. Každé dítě dostalo dárkovou tašku se spoustou drobností.

Součástí celého večera bylo kouzelnické vystoupení Magic Hadaš, které dětem ve tvářích zanechalo chvilky napětí. Ty hned opadly s nadcházející módní přehlídkou. Jejími hvězdami byly modelky Lucie Smatanová, Kateřina Průšová nebo Gabriela Dvořáková. Šaty předvedly jak jinak, než za účastí dětských modelek a modelů. Po přehlídce spolu s ostatními rozdaly dětem své fotografie a podpisy. Čas byl i na společné fotografování.

Celý koncert zahájila bubenická kapela mladých kluků - Marimba, která koncert i zakončila. Nejvíc práce ale měli moderátoři večera, kteří se snažili děti bavit a občas také dostat děti z pódia, kde je nažhavila právě jejich hvězda koncertu. Udržet děti v bezpečí měli na starosti také pořadatelé a organizátoři pod vedením ředitelky celého projektu Radost dětem Kateřiny Wich, která si na závěr vysloužila největší potlesk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám