Hlavní obsah

Zábavu "na plný koule" slibuje nový zábřežský festival

Novinky, Petra Kucinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kulturní podzimní nabídku v Zábřehu letos oživí zbrusu nový festival Koule fest, který se chystá na 22. listopadu. Slibuje zábavu "na plný koule".

Foto: Petra Kucinová

KOULE fest Zábřeh

Článek

Hosty prvního ročníku festivalu budou Děda Mládek Illegal Band, David Stypka & Bandjeez, Jakub Děkan & Band a chybět nebudou ani domácí Vlny a O5 a Radeček.

Celou akci v Kulturním domě v Zábřehu odstartuje kapela Vlny v 19 hodin, večer uzavře energická muzika hlavní hvězdy Děda Mládek Illegal Band. V průběhu večera organizátoři slibují působení i na další smysly, prozrazovat však chtějí postupně.

Vzhledem k tomu, že jde o první ročník festivalu, pořadatelé se snaží dostat do podvědomí veřejnosti skrze různé zajímavé akce a soutěže. „Na Koule fest se tak můžete dostat levněji než ostatní nebo třeba úplně grátis! Sledujte naše sociální sítě,” zve na festival jeden z členů organizačního týmu Dan Kašpar.

Program festivalu a bližší informace o účinkujících letošního ročníku jsou uvedeny na webu koulefest.cz. Vstupenky v předprodeji jsou k dostání již nyní on-line na Ticket Live.cz nebo na prodejních místech uvedených na webových stránkách festivalu. K dispozici budou i na místě.

Krátce o festivalu

„Kapelami převážně z řad mladších umělců cílíme spíše na mladou generaci. To však neubírá atraktivitě ani pro starší publikum, které umí ocenit kvalitu hudby. Rozvíjet chceme zejména rockovou a populární scénu - nechceme však festival „zaškatulkovat“ do jednoho hudebního žánru – naopak chceme s žánry experimentovat a posluchačům připravit širokou škálu žánrů tak, aby festival oslovil více návštěvníků.

Jsme si vědomi, že základem dobré akce je atmosféra, která návštěvníky na akci obklopuje. Důraz chceme klást i na tuto složku – tzn. zajistit přátelskou a příjemnou atmosféru spojenou s poskytnutím kvalitní služby tak, aby se návštěvníci cítili dobře, odcházeli spokojení a odnesli si s sebou pozitivní zážitek.

Pojďte s námi strávit příjemné chvíle a zábavu s přáteli u kvalitní hudby. Rozjeďme to spolu na plný koule na úvodním ročníku našeho festivalu,” zvou organizátoři.

Program festivalu:

19:00 Vlny

19:00 Vlny 20:10 David Stypka a Bandjeez

19:00 Vlny 20:10 David Stypka a Bandjeez 21:25 Jakub Děkan a Band

19:00 Vlny 20:10 David Stypka a Bandjeez 21:25 Jakub Děkan a Band 22:45 O5 a Radeček

00:00 Děda Mládek Illegal Band

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám