Hlavní obsah

Zábavná neděle u Horalu: zkuste si golf, parkour i točení ručníkem se saunéry

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pestrý program pro celou rodinu s možností vyzkoušet si golf, ale i další tradiční i netradiční sportovní aktivity připravil na neděli 19. května Resort Valachy ve Velkých Karlovicích.

Foto: archiv Resortu Valachy

Golfová neděle patří k nejoblíbenějším akcím Resortu Valachy.

Článek

Tradiční Zábavná neděle (nejen) s golfem, která se uskuteční na Golfovém hřišti Horal, je určena především dětem, ale pobaví i jejich rodiče.

Pro návštěvníky bude připravena nenáročná trasa s různými hrami a úkoly se startem a cílem u hotelu Horal. Při plnění úkolů si účastníci zkusí golf s klasickými i speciálními dětskými holemi pod vedením zkušených golfistů, ale také třeba brazilské jiu-jitsu, parkour, koloběžky nebo práci saunérů z Wellness Horal, pod jejichž vedením se naučí točit a mávat ručníkem jako při saunových rituálech.

Nebude chybět ani oblíbený koutek deskových her Mindok a edukativních her GoGEN Maxipes Fík, Coqui hraní či oblíbená tombola.

Registrace do zábavné trasy bude otevřena od 10 do 12:30 hodin.

K místu konání - Golfovému hřišti Horal - se dá dojet nejen autem, ale jednoduše také na kole po cyklostezce Bečva, což je příjemnou příležitostí spojit zábavu i s cyklistickým výletem. Příjemnou tečkou za výletem se může stát koupání v termálních bazénech v hotelu Horal.

Reklama

Výběr článků

Načítám