Hlavní obsah

Za zážitky do hlavního města papírových modelů

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdy v Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují zažít jedinečný zážitek? Vyberte si z pestré nabídky, kterou jsme pro vás na léto v místě dokonalých iluzí připravili. Nenechte si ujít možnost navštívit muzeum až do 21 hodin a to ve čtvrtek 14. a 21. července.

Foto: Martina Váňová
Článek

Muzeum papírových modelů pořádá celou řadu akcí pro celou rodinu, pro školní i mimoškolní kolektivy. Nejen pro ty, kteří tráví den ve skalách, MPM připravilo unikátní komentované prohlídky v termínech 14. 7., 21. 7. a 18. a 25. 8. (čtvrtky).

V tyto dny se dveře Muzea v 17 hodin nezavřou. Návštěvníkům bude k dispozici průvodce a papírová dílna s lektorem. Otevřeno bude do 21 hodin. Vhodné bude i pro táborové skupiny, které se mohou objednat i mimo termín.

Letošní rok nově Muzeum připravilo možnost objednání soukromé komentované prohlídky pro celou rodinu nebo přátele. Dvouhodinová prohlídka s průvodcem nadchne celou rodinu. Návštěvníci dokonale poznají expozice i výstavu a lektor ukáže, jak papírové modely vznikají.

Nejen děti naučíme základní postup práce na modelu a odnesou si i vlastnoručně vytvořený suvenýr jako vzpomínku na místo, kde papír ožívá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám