Hlavní obsah

Z bazénu na záchytku

Novinky, Redakce Novinky.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poněkud kuriózní případ, kdy museli z venkovního bazénu městských lázní tahat nezvaného návštěvníka, řešili strážníci Městské policie ve Vsetíně.

Článek

„Devětadvacetiletý muž ze Vsetína se o víkendu rozhodl vykoupat se v oděvu a bez zaplacení vstupného ve venkovním bazénu vsetínských městských lázní,“ informovala v pondělí mluvčí vsetínské radnice Eva Stejskalová. Na dva podivné návštěvníky bazénu, kteří se jevili jako pod vlivem některé z návykových látek, upozornil strážníky personál lázní.

„Po příjezdu hlídky jeden muž uposlechl, druhý byl ale agresivní, nekontroloval své jednání, nekomunikoval a odmítl dechovou zkoušku,“ popsal incident ředitel vsetínské městské policie Nikolaj Martinák.

Výtečník byl proto pomocí donucovacích prostředků předveden na policii, kde byla zjištěna jeho totožnost. „Následně byl převezen do protialkoholní záchytné stanice,“ dodal šéf strážníků. Koupel se tak muži prodraží o náklady za nocleh na záchytce a za přestupek proti občanskému soužití a veřejnému pořádku mu hrozí až dvacetitisícová pokuta.

Reklama

Výběr článků

Načítám