Hlavní obsah

Wonder Girl – MissOK 2017 studuje v olomouckém gymnáziu

Novinky, Petr Kameníček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc, BAE Campus, 22:20. Akční hrdinové konečně znají svou Wonder Girl. Stala se jí Lucie Henslová z olomouckého Gymnázia Čajkovského, která získala titul MissOK 2017. Ve čtvrtém ročníku soutěže se po roční pauze titul vrátil na Čajkárnu, která má již svou třetí vítězku.

Foto: Petr Kameníček
Článek

Unikátní společenská akce proběhla v pátek 24. března v prostorách olomouckého BEA Campusu. Akce byla ve znamení dvanácti krásných dívek a slavnostním večerem provázela humorem sršící dvojice Eva Decastelo a Miroslav Šimůnek. Chybět nemohli ani známí akční hrdinové, vždyť právě oni letos hledali svou královnu, kterou našli po několika soutěžních disciplínách.

MissOK, která hledá nejkrásnější středoškolačky Olomouckého kraje, není pouze soutěží krásy. Během večera samozřejmě nechyběla klasická promenáda v plavkách, hodnoceny ale byly i další úkoly. Každá z finalistek prošla rozhovorem s moderátory, představila se v krásných módních šatech a předvedla svůj talent i ve volné disciplíně.

Nejlépe si podle hlasování početné poroty, ve které nechyběl ani hejtman Ladislav Okleštěk, celkově vedla studentka Gymnázia Čajkovského Lucie Henslová, která navázala na úspěch historicky první MissOK Alžběty Krovové a její nástupkyně Natálie Novosadové. Potvrdilo se tak, že dívky z  Čajkárny jsou neobyčejně krásné a letošní finále obohatily hned čtyři studentky této školy, pochvalu za odvahu i skvělé výkony si ale zaslouží všechny dívky.

Letošní ročník byl tedy ve znamení superhrdinů. Uznání tak patří všem 12 finalistkám, hrdiny ale byli studenti všech zapojených středních škol v Olomouckém kraji, kteří se podíleli na bohatém doprovodném programu a bezproblémové organizaci večera.

Gymnázium Čajkovského, vedle celé řady dalších aktivit, je dlouhodobým partnerem nejen této soutěže, jde přece o propagaci škol na akci s vysokou společenskou úrovní, kde získává prostor dívčí krása studentek Olomouckého kraje, ale i šikovnost spousty dalších studentů různých oborů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám