Hlavní obsah

Výtěžek z Barování se Sandrou Novákovou pomůže ohroženým dětem

Novinky, Lenka Vozková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 19. dubna se ve velkém sále Lucerny v Praze od 19 hodin uskuteční Benefiční Barování se Sandrou Novákovou.

Foto: Lenka Vozková
Článek

Tento projekt probíhá každý měsíc již pět let. První Barování v A studiu Rubín na Malé Straně bylo komorní a vidělo ho sto diváků. O následující Barování projevila zájem početnější skupina lidí, a proto muselo být „přestěhováno“ do větších prostor v Galerii a Café Carpe Diem na pražských Vinohradech.

Každý měsíc chce víc lidí prožít kvalitní zábavu a tak se z dvou set diváků zvýšil jejich počet přibližně na 350 a od té doby se Barování odehrává v nově zrekonstruované Malostranské besedě. Za pětileté období Barování vystoupilo více než 300 umělců.

Tentokrát bude Benefiční Barování výjimečné, protože kompletní výtěžek ze vstupného bude předán na podporu dobré věci - a to Nadaci Naše dítě, která jej použije ve prospěch ochrany ohrožených dětí.

A na koho se můžeme těšit? Na Benefiční Barování v Lucerně svoji účast přislíbili populární osobnosti ze světa kultury - např. členové kapely NightWork Vojta Dyk, Jakub Prachař, Jan Maxián, zpěváci Matěj Ruppert, Eddie Stoilow, Tomáš Klus, Michal Hrůza, zpěvačka Lucie Šoralová, herečka a moderátorka Jitka Čvančarová, herečka Kristýna Leichtová, zpěvák a tanečník Ben Cristovao, herec a hudebník Ondřej Brzobohatý, herec Saša Minajev, kouzelník Richard Nedvěd, mim Boris Hybner, textař Michal Horáček, finalistka reality show Česko Slovensko má talent Dominika Hašková a další.

V průběhu večera vystoupí 45 známých osobností a na pódiu se vystřídá až 150 účinkujících. Celým Benefičním Barováním bude tradičně provázet Filip Rajmont. Vstupenky koupíte v předprodeji sítě Ticketpro.

Reklama

Výběr článků

Načítám