Hlavní obsah

Výstavní sezónu na českobudějovickém výstavišti zahájí Mobil salon 2012

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jubilejní dvacátý ročník výstavy Mobil salon odstartuje ve dnech od 13. do 15. dubna v Českých Budějovicích.

Foto: leták - archiv vystaviště
Článek

Součástí výstavy je novinka Veletrh cestovního ruchu s úsměvem – Cyklisté a turisté vítáni. Pro návštěvníky jsou připraveny prezentace turistických oblastí, měst, regionů, středisek, hotelů a turistických atraktivit. Těšit se lze na cyklonovinky, mapy, průvodce, pohlednice a logovtipy, pestrý doprovodný program a řadu přednášek na aktuální témata - např. jak správně vybrat dovolenou. 

V pavilonu T bude výstava automobilů a v pavilonu Z bude zaměřeno na bezpečnost v silničním provozu. Pro muže unavené výstavou je pro zpestření dne připravena soutěž o nejhezčí Dívku Mobil salonu 2012.

Z doprovodného programu namátkou zmiňme v sobotu v 9.30 start závodu veteránů O 106 Jihočeským krajem či Lipno baví celou rodinu v 11.20 v pavilonu T2. Po celou dobu výstavy bude na volné ploše k vidění Adrenalinová show na skútrech a motorkách.

Více o bohatém doprovodném programu se dovíte stránkách pořadatele - a rovněž ZDE i s fotografiemi Českých Budějovic.

Otevírací doba je v pátek a sobotu od 9 do 18 hodin, v neděli do 17 hodin. Vstupné 70 Kč a 35 Kč pro děti, rodinné vstupné 150 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám