Hlavní obsah

Výstavní sezóna říčanské galerie Kotelna vrcholí prosincovými vánočními trhy

Novinky, Eva Kočová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prosincovými prodejními trhy s kvalitním uměním generace současných výtvarníků vyvrcholí v galerii Kotelna v Říčanech výstavní sezóna roku 2012.

Foto: Eva Kočová

Pohled do galerie

Článek

Přijďte si prohlédnout nevšední a ojedinělé vánoční trhy inspirované prvorepublikovými výtvarnými salóny. Umělecká díla jsou představována a nabízena nezávisle na technice, zpracování a stylu. Tato směs moderně pojatého umění stojí za zhlédnutí i návštěvníky, kteří neuvažují o nákupu uměleckého díla.

K vidění je velký výběr děl, přes grafiky (např. čárové lepty známé výtvarnice Marie Blabolilové či barevné litografie Vladimíra Větrovského a Lukáše Orlity) až po střední a velkoformátové obrazy (např. od M. Salajky, M. Singera, O. Tkačíka a mnoha dalších autorů).

Celkový počet vystavených děl se blíží dvěma stům a ceny se pohybují v rozmezí od 1000 Kč až 180 000 Kč. Jelikož se jedná již o šestý ročník této akce, těší se velkému zájmu veřejnosti.

Originální obrazy, grafiky i sochy můžete zhlédnout  a případně i nakoupit ve dnech od 5. prosince 2012 do 11. ledna 2013 v otvíracích hodinách přímo v galerii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám