Hlavní obsah

Výstava představuje Rožnov ve vizích studentů ČVUT

Novinky, Petra Veselá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vizi Rožnova ve 21. století z pohledu architektonicko-urbanistického nabízí stejnojmenná výstava, která byla právě otevřena v prostorách rožnovského Kina Panorama. Výstava je jedním z výstupů více než rok trvajícího projektu studentů architektury z pražské ČVUT.

Článek

Alternativní vize rozvoje města Rožnov pod Radhoštěm z pohledu architektury a urbanismu. To je hlavní cíl výstavy nazvané Rožnov ve 21. století, kterou mohou až do 5. května shlédnout návštěvníci Kina Panorama.

Studenti architektury Českého vysokého učení technického v Praze prezentují na výkresech a modelech své jednotlivé projekty. Navíc mohou návštěvníci výstavy zhlédnout také výstupy z letní školy architektury, která se zabývala obytnou zástavbou v Chráněné krajinné oblasti Beskydy.

Výstava bude v kině Panorama otevřena až do 5. května vždy v souladu s otevírací dobou kina. „Odtud se expozice přesune přímo na Masarykovo náměstí a následně pak do prostor rožnovské radnice,“ doplnil jeden ze spolupořadatelů zajímavé výstavy Lukáš Perutka.

Reklama

Výběr článků

Načítám