Hlavní obsah

Výstava Letní iluze píše v Holešově už své desáté pokračování

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní iluze X. – to je název letošní souhrnné výstavy obrazů, grafik, plastik, užitého umění i fotografie holešovských výtvarníků, kterou můžete vidět hned v několika sálech holešovského zámku.

Foto: Jiří Vojáček

V holešovském zámku je k vidění výstava Letní iluze X.

Článek

Slavnostní zahájení dnes už tradiční výstavy proběhlo v úterý 11. září za velkého zájmu (nejen) holešovské veřejnosti. Letos se už podesáté dostávají ke slovu holešovští kumštýři, jejichž díla tentokrát doplňují ukázky z tvorby Sdružení přátel výtvarného umění Kroměřížska. 

V rámci vernisáže zazpívala – a jak jinak, než s úspěchem – známá holešovská multimediální umělkyně Květa Karafiátková, kterou na klávesy doprovodil Jiří Kuhl. Moderátorem byl místní historik ing. Karel Bartošek.

Výstava Letní iluze X., již léta organizuje holešovský místostarosta (ve volném čase také zdatný výtvarník) Rudolf Seifert, potrvá do 28. října a je otevřena denně kromě pondělí vždy od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.  

Další informace:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám