Hlavní obsah

Výroční turnaj uzavřel Golf Sokolov Open Serii 2011

Novinky, Josef Sekyra

Při sobotním Výročním turnaji k otevření sokolovského hřiště, které sponzorovala společnost ČSOB Privat Banking, se rozhodlo nejen o vítězích turnaje, ale také o celkovém umístění v soutěži Golf Sokolov Open Serie 2011 a Eklektic Open Serie 2011.

Foto: Josef Sekyra
Článek

Sokolovská open série byla celosezónní soutěží, které se mohli zúčastnit všichni registrovaní hráči golfu. Hrála se v průběhu jedenácti turnajů a soutěžilo se o nejlepší umístění v open sérii a v takzvaném eklekticu, při kterém si hráči po odehrání všech kol započítávali nejlepší výsledky na jednotlivých jamkách.

Až do odevzdání score cards nebyli jasní vítězové. Po slavnostním vyhlášení Výročního turnaje, na kterém ceny předal Ing. Jan Obrátil za společnost ČSOB Privat Banking, došlo i ke slavnostnímu vyhlášení celé Golf Sokolov Open Serie 2011 a Eklektic Open Serie 2011.

Na prvních místech v open sérii se v jednotlivých kategoriích umístili Kristýna Rédlová, Stanislav Jaroš a Roman Batěk. V celkovém pořadí soutěže eklektic se po posledním turnaji prosadil Martin Weber a jeho celková eklektic score card čítala 64 ran. Hráči na stupních vítězů převzali věcné ceny od zástupců managementu společnosti Golf Sokolov a. s. Ing. Milana Štrudla Ph.D. a Ivany Maškové.

Odehranou soutěž Golf Sokolov Open Serie 2011 a Eklektic Open Serie 2011 pořádala společnost Golf Sokolov a. s. společně se svými partnery, kterým patří velké poděkování za výraznou podporu této soutěže.

Manažerka společnosti Ivana Mašková hráčům po slavnostním vyhlášení objasnila plány pro následující golfovou sezónu. „Golf Sokolov Open Serie 2011 a Eklektic Open Serie 2011 končí, byl to zřejmě poslední ročník, nyní dáváme prostor Golfovému Klubu Sokolov, aby realizoval své soutěžní plány pro své hráče. Nicméně populární sokolovské Open turnaje pokračují dál, jen se nebudou započítávat do dlouhodobé soutěže,“ uvedla.

Reklama

Výběr článků

Načítám