Hlavní obsah

Vyrazte na konci týdne za Paradoxem na Trhovky i do Obecnice

Novinky, Michaela Fialová Rozšafná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je léto, čas prázdnin a dovolených, nicméně členové rockové skupiny Paradox nezahálejí. Z kulturních domů a sálů se kapela během léta pouze častěji přesouvá do kempů a podobných rekreačních objektů. Již tento týden v pátek 5. srpna vystoupí v kempu Trhovky a v sobotu na koupališti v Obecnici.

Foto: Michaela Rozšafná

skupina Paradox hraje na svatbě v Praze

Článek

„Teplé letní večery přímo vyzývají k venkovnímu posezení u dobré muziky či k tanci pod širým nebem. Proto během prázdnin hrajeme mnohem častěji na venkovních akcích než na klasických zábavách v kulturácích. Venkovní atmosféra se samozřejmě také velmi liší kvalitou nazvučení kapely,“ říká baskytarista Paradoxu Jakub Procházka.

Již tento týden v pátek od 19 hodin zahraje kapela Paradox rekreantům v kempu na Trhovkách, den poté pak od dvaceti hodin na koupališti v Obecnici.

„Na Trhovkách vystupujeme pravidelně každé léto už od roku 2008. Letos do kempu vyrazíme již podruhé a moc se těšíme, neboť jsme si zde již získali stálé příznivce a lidé zde vždy dokážou vytvořit skvělou atmosféru,“ uvedl člen kapely Paradox.

Na obecnickém koupališti čeká v sobotu 6. srpna kapelu premiéra, ačkoli již v dubnu v místním kulturním domě zahrála na vydařené Velikonoční zábavě. „Věříme, že po oba dny vyjde počasí, neboť to je základ vydařené venkovní zábavy. Tímto také zvu všechny příznivce kvalitní muziky a dobré zábavy v pátek do kempu Trhovky či v sobotu na koupaliště v Obecnici,“ dodal Jakub Procházka.

Reklama

Výběr článků

Načítám