Hlavní obsah

Vrátí se plzeňský Indoss mezi futsalovou elitu?

Novinky, Daniel Forghieri

Nejznámější zástupce plzeňského futsalu se po třech letech vrátil do 2. ligy. Podaří se mu dostat zpět mezi elitu?

Foto: Daniel Forghieri

Budou se takhe v budoucnu radovat hráči a fanoušci Indossu ?

Článek

Futsalový klub SK Indoss Plzeň bude po třech letech hrát 2. ligu-západ. Pro plzeňský futsal to bylo velice smutné období. Nejprve skončil dlouholetý trenér Indossu Tomáš Kadlec a po nevydařeném ročníku přišel i pád do druhé ligy.

Tohle vše už je ale minulost a Indoss se pečlivě připravuje na další ročník. V klubu se chystá veliký počet změn. Jedná se hlavně o jinou politiku vedení týmu.

Od manažera týmu, kterým už je několik let Michael Sinkule, jsme se dozvěděli několik informací. Podle něj má vedení týmu několik cílů. Jsou mezi nimi jak dlouhodobé, tak ale i ty důležitější krátkodobé. „V následující sezóně se chceme umístit do třetího místa, ale samozřejmě budeme bojovat o postup do 1. ligy,” uvedl Michael Sinkule.

Podle něj je také důležité, aby měl tým stabilní rozpočet. Do budoucna chce vedení týmu utužit dobrý vztah, který má A-tým s fanouškovskou skupinou Indoss Fanatics. „I to je důvod, proč chceme, abychom se vrátili rychle do první ligy, protože naši fanoušci jsou výborní a chceme se jim za to odvděčit,” řekl Sinkule.

Jestli se Indoss do 1. ligy vrátí, se bude rozhodovat od průběhu září, protože v tu chvíli začne futsalová sezóna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám