Hlavní obsah

Vozka naboural a od nehody ujel

Novinky, Stanislava Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravní policie řeší netradiční dopravní nehodu střetu potahového vozidla s koněm se zaparkovaným autem.

Foto: PČR

Vzniklá škoda po střetu s koňským potahem na zaparkovaném Ford Fiesta.

Článek

V pondělí 17. června překvapilo dopravní policisty poněkud neobvyklé nahlášení dopravní nehody - jednalo se o střet, jak z dávných časů, potahového vozidla s koněm a zaparkovaného auta.

Tato zcela netradiční nehoda, se stala v České Třebové 17. června dopoledne, krátce po jedenácté hodině na ulici Lhotka.

Vozka s koňským povozem zřejmě při vyjíždění z vedlejší komunikace na hlavní nezvládl dostatečně úhel nájezdu a při projíždění nejel dostatečně při pravém okraji vozovky a levým bokem povozu zavadil o levou přední část zaparkovaného automobilu. Padesátiletého vozku však nezajímal náraz a možnost způsobené škody a z místa nehody odjel.

Pomocí svědků se ho podařilo vypátrat, ale z důvodu velkého časového odstupu dechová zkouška na alkohol nebyla provedena.

Podle zprávy tiskové mluvčí PČR - KŘP Pardubického kraje Lenky Vilímkové při této kolizi naštěstí nebyl nikdo zraněn. Jedenapadesátiletému majiteli zaparkovaného automobilu značky Ford Fiesta však vznikla na vozidle materiální škoda.

Reklama

Výběr článků

Načítám