Hlavní obsah

Volejbalová reprezentace kadetů se s Poláky utká v Havlíčkově Brodě

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 20. prosince se ve sportovní hale TJ Jiskra Havlíčkův Brod v Ledečské ulici v Havlíčkově Brodě představí volejbalová reprezentace kadetů.

Článek

"Zápas se bude v Havlíčkově Brodě konat proto, že jsou zde velmi dobré podmínky. Volejbal má ve městě tradici a hlavně je město dobře dostupné díky poloze. Poslední půlrok jsme trávili v Liberci, a to je trochu z ruky,“ řekl k přípravnému zápasu Petr Dostál, manažer a vedoucí družstva kadetů ČR.

Širší kádr reprezentace tvoří devatenáct hráčů, ze kterých vybrali trenéři dvanáct, kteří budou hrát. Jsou mezi nimi volejbalisté z Českých Budějovic, Prahy, Brna, Zlína a Velkého Meziříčí.

„Barvy Vysočiny v reprezentaci hájí přihrávající smečař Matěj Uchytil z Velkého Meziříčí. Hlavní trenérem je Petr Juda z Velkého Meziříčí, z tohoto města pochází i druhý asistent Petr Vašíček,“ přibližuje postavení Vysočiny Petr Dostál.

Utkání je prvním ze série přípravných utkání s Polskem, druhé se uskuteční o den později v Nymburce a poslední ve středu v Příbrami.

„Poté nás čeká mezi svátky od 26. do 30. prosince mezinárodní turnaj v Maďarsku, kterého se účastní kromě nás i Rakousko, Chorvatsko, Maďarsko a Slovensko. A po novém roce kadeti půjdou do kvalifikace o účast na Mistrovství Evropy, která proběhne v Rakousku od 3. do 9. ledna 2011. V kvalifikaci budeme hrát proti Řecku, Rusku, Rakousku, Portugalsku a Dánsku,“ popsal program kadetské reprezentace Petr Dostál.

Pondělní zápas v Havlíčkově Brodě začne v 17.30 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám