Hlavní obsah

Velikonoční prázdniny na Mníšku budou plné prohlídek a zábavy pro děti

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoční prázdniny na zámku v Mníšku budou celé plné zábavy a prohlídek pro děti. V neděli 27. května o Velikonoční veselici můžete navíc nakoupit na trhu, podívat se na šermířský souboj nebo malovat ve výtvarném ateliéru.

Foto: Anna Čelouchová

Umíte taky tak krásně vybarvovat?

Článek

Od čtvrtka 24. března, kdy dětem začínají velikonoční prázdniny, až do pondělí 28. března bude na zámku v Mníšku pod Brdy k vidění každý den speciální zábavná prohlídka pro děti, při které potkáte třeba princeznu Aničku nebo jarní vílu.

Rodiny s dětmi jsou srdečně zvány na prohlídku Pohádkovou s princeznou nebo Pohádkovou se strašidýlky, na prohlídku O zvířátkách nebo na Putování za zámeckými skřítky.

V neděli 27. března při velké Velikonoční veselici s kuřetem se koná také speciální Velikonoční prohlídka. Tam zjistíte třeba, kdo peče dětem před Velikonocemi preclíky, kdy se nesmíte škaredit nebo které vejce se líněji otáčí. Vařené nebo syrové?

Navštívit na zámku můžete také výtvarnou dílničku a strávit tu příjemné chvíle. Děti, ale i hraví dospělí, si mohou vytvořit a odnést něco na památku. Třeba vybarvit sádrový odlitek podle svého výběru. Sovu, medvídka, včelku, žabku nebo jiné zvířátko?

Reklama

Výběr článků

Načítám