Hlavní obsah

Ve Zlatém jablku se budou podepisovat jezdci Barum Rally

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 22. srpna obchodní centrum hostí autogramiádu top posádek Barum Rally. Fanoušci motorismu si zde mohou prohlédnout závodní speciál Škoda Fabia R5. Otevřený je samozřejmě i fanshop se vstupenkami a suvenýry. Vyhlášeni budou vítězové fotosoutěže o atraktivní rally ceny.

Foto: Zlaté jablko
Článek

Největší motoristická událost ve Zlínském kraji brzy začne. Závodní auta se na start Barum Czech Rally Zlín postaví už v pátek 25. srpna. Návštěvníci Zlatého jablka ale budou mít příležitost setkat se s top posádkami naživo již o několik dní dříve a získat podpisy svých oblíbených jezdců.

Autogramiáda, která je součástí doprovodného programu ve Zlatém jablku, se koná v úterý 22. srpna od 18:30 do 20 hodin v přízemí prodejní galerie. Hlavním hostem je Roman Kresta, spolu s ním budou přítomni i další jezdci.

Další možnost vidět ty nejúspěšnější účastníky rally se na stejném místě naskytne bezprostředně po skončení závodů, v neděli 27. srpna, kdy proběhne tisková konference s vítězi rally přístupná i široké veřejnosti.

„Do finále spěje také naše fotosoutěž o velmi zajímavé ceny. Fotografie lze zasílat už jen do čtvrtka 24. srpna a ještě týž den vyhlásíme vítěze soutěže. První cenou je spolujízda v závodním voze Mitsubishi Lancer EVO IX, “ připomněl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. Přesná pravidla soutěže jsou zveřejněna na webu Zlatého jablka.

Stejně jako v minulých týdnech je součástí programu tematická výstavka. Tentokrát je v prodejní galerii vystavena závodní Škoda Fabia R5, nejnovější vůz z dílen továrního týmu Škoda Motorsport. Další atrakce pro dospělé i děti jsou připraveny na náměstí Míru, kde je od 25. do 27. srpna v provozu Škoda park.

Pro ty, kdo si ještě nestihli zajistit permanentky na „barumku“ je stále ve Zlatém jablku otevřen fanshop. V prodeji má i upomínkové předměty s motivy Barum Czech Rally Zlín a v provozu je denně od 10 do 20 hodin.

Více k vystavenému vozu:

ŠKODA FABIA R5 září na tratích rychlostních zkoušek po celém světě. Nejnovější vůz z dílen továrního týmu ŠKODA Motorsport uspěl v náročných podmínkách na nejrůznějších površích, které soutěže po celém světě nabízejí. V průběhu prvních dvou sezón, během nichž se FABIA R5 postavila konkurenci, sbíraly úspěchy nejen vozy pilotované jezdci továrního týmu, ale i speciály startující pod hlavičkou zákaznických týmů ŠKODA.

Další informace na www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám