Hlavní obsah

Ve Zlatém jablku proběhne v pátek casting nového ročníku Miss Face

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 13. srpna proběhne ve zlínském Zlatém jablku casting soutěže Miss Face 2014, která pomáhá půvabným a sympatickým dívkám na cestě za vysněnou modelingovou kariérou. Ty nejlepší budou mít možnost vyzkoušet si přehlídkové molo po boku Elišky Bučkové a Táni Makarenko. Módní show bude provázet Petr Vojnar

Foto: OZC Zlaté jablko

Zlínské semifinalistky loňského ročníku Miss Face

Článek

Zlaté jablko se v pátek opět promění v místo, kde dostanou mladé krásné dívky šanci proniknout do světa modelingu. Tentokrát mají příležitost všechny dívky ve věku 17 – 25 let, u nichž však nerozhoduje pouze výška a míry, ale třeba také sympatický obličej a šarm.

Odpoledne plné krásy bude patřit nejen odvážným krásným dívkám, ale také těm, které si svůj sen o přehlídkovém mole už splnily a rozhodly se jeho prostřednictvím pomáhat jiným. Výtěžek finálového večera, který se uskuteční na podzim v Praze, bude totiž opět věnován na charitativní účely. V letošním roce poputují prostředky na neonatologické oddělení pražské Porodnice U Apolináře.

„Registrace dívek, které se nestihly přihlásit přes internet, začíná ve 14 hodin v přízemí hlavní galerie Zlatého jablka, od 16 hodin potom proběhne samotný casting,“ informovala organizátorka soutěže a modelka Táňa Makarenko, která upozorňuje dívky na důležitou podmínku účasti – mít s sebou boty na podpatku, dvojdílné plavky a tmavé jeansy.

Nejkrásnější zlínské dívky, které postoupí do semifinále, se v závěru dne ve Zlatém jablku představí v módní show společně s Eliškou Bučkovou a Taťánou Makarenko. Odpolednem bude provázet charismatický moderátor Petr Vojnar.

Program odpoledne

Od 14:00 Registrace

16:00 Zahájení castingu, představení dívek

17:00 Módní show semifinalistek  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám