Hlavní obsah

Ve Velkých Karlovicích mohou zájemci prožít Silvestra v sauně

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo by chtěl prožít příchod nového roku jinak než obvykle, bude mít letos příležitost ve Velkých Karlovicích. Tamní relaxační centrum Wellness Horal nabízí zájemcům oslavu spojenou s koupáním v termálních bazénech a saunováním za svitu svíček.

Foto: Martina Žáčková

Atmosféra saunové noci ve Wellness Horal.

Článek

Silvestrovská saunová noc zde začne v 18 hodin a skončí hodinu po půlnoci.

„Saunové noci pořádáme pro naše návštěvníky pravidelně každou první sobotu v měsíci a jsou velmi oblíbené. Proto jsme se rozhodli nabídnout lidem tuto možnost mimořádně i v poslední den roku. Kapacita Silvestrovské saunové noci je omezená, nutná je rezervace předem,“ láká ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.

Wellness Horal bude 31. prosince otevřeno pro širokou veřejnost do 18 hodin. Poté se jeho prostory uzavřou a budou vyhrazeny už jen pro návštěvníky Silvestrovské saunové noci.

Ti si mohou celý večer užívat koupání v termálních bazénech osvětlených svíčkami, relaxaci v saunovém světě a pro ty, kteří si chtějí protáhnout tělo, bude otevřeno i fitness centrum. V saunovém světě, v hlavní Sauně Dome, se návštěvníci mohou těšit každou hodinu na saunové rituály.

Relaxační centrum Wellness Horal je součástí karlovického Resortu Valachy s hotely Lanterna, Horal a Galik. Ty budou také pořádat silvestrovské oslavy, ubytování je zde ale již vyprodáno.

Ski areál Razula, který je součástí Resortu Valachy, bude v poslední den v roce otevřen jako každý jiný den, tedy od 8:30 do 17:30 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám