Hlavní obsah

Ve Slané u Semil chystají Maškarní ples

Novinky, Barbora Machová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrá hudba, zábava, jídlo a pití a vesnická atmosféra jsou základem Maškarního plesu ve Slané. I rok 2019 se této slávy dočká.

Foto: Barbora Machová

Sněhurka a 7 Trpaslíků - 1. místo 2018

Článek

Tak jak tomu bylo již minulých letech, Český svaz žen Slaná opět pořádá Maškarní ples. Není vůbec divu, že je tento vesnický bál rok od roku navštěvovanější. Pokaždé se návštěvníci mohou těšit na skvělou hudbu.

Úplně první ročníky plesu doprovázela živá kapela. Od toho se však postupně upouštělo a nějakou dobu se tančilo na hudbu pouze reprodukovanou. Již od posledního ročníku maškarního mohou masky na parketě ukázat, co v nich je, znovu na tóny živé hudby.

Novinkou na místním plese jsou také půlnoční překvapení. V roce 2017 vystoupili v rámci půlnočního překvapení muži z taneční skupiny Artróza, rok poté patřil Disko taneční skupině dětí z přilehlých Semil. A ani následující ročník nebude o kulturní vložku ochuzen!

Samozřejmostí je bar s koktejly, bohatá tombola a ceny pro nejlepší masky. Tak vezměte do rukou své diáře, zapište si datum 26. ledna 2019 a začněte chystat masky.

Reklama

Výběr článků

Načítám