Hlavní obsah

Ve Skicentru Deštné v Orlických horách začíná nová sezóna, podmínky jsou parádní

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potěšující informace pro všechny milovníky zimních sportů se šíří ze Skicentra v Deštném v Orlických horách. V pátek 9. prosince začíná na bílých svazích v srdci Orlických hor nová sezóna.

Foto: Skicentrum Deštné v Orlických horách (archiv)

Sezóna ve Skicentru v Deštném v Orlických horách začíná 9. prosince.

Článek

Podmínky ve Skicentru Deštné v Orlických horách jsou naprosto parádní. Podle zpráv jsou připraveny a budou otevřeny sjezdovky Sportovní a Turistická. Sjezdové tratě pokrývá velmi slušná vrstva sněhu, která dosahuje až sto centimetrů technického, plus přírodní sníh.

Na svah dopraví lyžaře sedačková lanovka a kotva. Provozovatelé nabízejí hned na úvod možnost večerního lyžování a to jak v pátek 9., tak v sobotu 10. prosince.  

V sobotu budou mít návštěvníci k dispozici také areál Marta II., lyžařskou školu, v neposlední řadě pak půjčovnu lyží i servis.

A důležitá informace v podobě vítaného předvánočního dárku na závěr: Až do Štědrého dne zde platí nízké ceny vedlejší sezóny. 

Reklama

Výběr článků

Načítám