Hlavní obsah

Vážné nehody motorkářů na Zlínsku

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke dvěma nehodám, při kterých utrpěli zranění motorkáři, vyjížděli 11. a 12. srpna zlínští hasiči. V obou případech došlo ke srážce s osobním autem.

Foto: HZS Zlínského kraje

Nehoda ve Vizovicích poslala sedmnáctiletého motorkáře do nemocnice

Článek

Ve čtvrtek 11. srpna krátce před 11 hodinou byli hasiči povoláni do Vizovic. Došlo tam ke střetu osobního Citroenu C8 s motocyklem Honda.

"Ke srážce došlo v křižovatce. Sedmnáctiletý řidič motocyklu při ní utrpěl  středně těžké zranění  a byl převezen záchrannou službou do nemocnice," uvedl k nehodě mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček s tím, že první pomoc poskytli mládenci právě hasiči. Ti také zajistili oba havarované stroje proti vzniku požáru a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny sorbenty.   

O den později v deset dopoledne, se telefon na centrále hasičů rozdrnčel znovu. Tentokrát si jejich pomoc vyžádala havárie ve Zlíně. V hlavních rolích opět nalezli auto a motorku. Nehoda se stala na křižovatce ulic Hornomlýnské a Podvesné XVVII u železničního přejezdu, kde se srazil Ford Fiesta s Yamahou.  I tentokrát z ní vyšel poražen motorkář, jehož poraněnou ruku na místě ošetřila posádka přivolané záchranky. Řidička Fiesty utrpěla psychický šok.

"Obě vozidla jsme zajistili proti požáru a úniku provozních kapalin," dodal Mitáček. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám