Hlavní obsah

Vánoční strom v Prostějově rozsvítila i zpěvačka Magda Malá

Novinky, Jana Zaorálková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 30. listopadu se na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově konalo slavnostní rozsvícení vánočního stromu.

Foto: Jana Zaorálková

Magda Malá si zazpívala s dětmi na slavnostním rozsvícení vánočního stromu a zahájení vánočního jarmarku v Prostějově 2018.

Článek

I přes mrazivé počasí se na prostějovském náměstí sešlo několik stovek lidí, kteří se přišli podívat nejen na právě zahájený vánoční jarmark, ale i na vánoční strom, který městu darovali manželé z Vrahovic a který má letos poprvé i své jméno.

To mohli vybírat sami občané Prostějova. Celkem se sešlo 161 návrhů a městští radní pak vybrali rovnou dvě jména - vánoční strom se tak jmenuje Charlotta Sněhulka I.

Slavnostní rozsvícení v rámci akce Prostějovská zima 2018 pak proběhlo krátce po 17. hodině za účasti radních města Prostějova v čele s primátorem Františkem Jurou a zpěvačky Magdy Malé, kterou mnozí znají především z muzikálů jako Dracula, Bídníci nebo Ples upírů. Zpěvačka zazpívala několik svých písní, a protože nedávno vydala i nové CD pro děti s názvem Chichichi chachacha, na kterém se mj. podílel hudebník Karel Vágner nebo textař Jiří Žáček, pozvala si několik dětí k sobě na pódium,včetně dcerky Terezky. Spolu si pak některé písničky zazpívali.

Samozřejmě během vystoupení přišly na řadu i vánoční skladby, které si se zpěvačkou zazpívali nejen radní města, ale i spokojené publikum a všichni si tak uvědomili, že Vánoce se už opravdu nezadržitelně blíží.

Reklama

Výběr článků

Načítám