Hlavní obsah

Vánoční speciál uvede v Kroměříži známá česká travesti skupina Screamers

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrou zábavu slibuje pořad Vánoční speciál, který ve středu 11. prosince uvede v divadelním sále Domu kultury v Kroměříži oblíbená travesti skupina Screamers.

Foto: archiv Screamers

Travesti skupina Screamers vystoupí v Kroměříži se svou show Vánoční speciál.

Článek

I její nejnovější show sází na humor, nadsázku, herecko-mimické výkony, nápaditou choreografii a v neposlední řadě také na nádherné kostýmy, úchvatné paruky a krásné dlouhé nohy na vysokých podpatcích.

Screamers vystupovali se spoustou hvězd naší i světové populární hudby, které sami parodují a předvádějí ve svých programech. Dnes je už známo, že když byly zpěvačky jako Bára Basiková, Ilona Csáková, Marcela Holanová, Heidi Janků, Petra Janů, Eva Pilarová nebo Hana Zagorová přítomny vystoupení skupiny, nejednou se při zaznění svých skladeb do programu této travesti skupiny připojily.

Velkým zážitkem pro Screamers bylo i její společné vystoupení se slavnou diskotékovou skupinou Boney M.

Travesti skupina Screamers hostovala v celé řadě televizních pořadů, kromě toho se podílela na natáčení celé řady videoklipů k písničkám, ale objevila se i v celovečerních filmech Otesánek a Mandragora. Úspěch ale měla i na prvním ročníku soutěže Česko Slovensko má talent, kde skončila v semifinále.

Skupina Screamers má šest členů, kteří ve svém vystoupení ztvárňují zpěvačky domácí i zahraniční scény. Při jejich vystoupení by si mohlo i kroměřížské publikum odpočinout od předvánočního shonu.

Reklama

Výběr článků

Načítám