Hlavní obsah

Vánoční bazar provoní divadlo svařákem

Novinky, Veronika Jurčová
Aktualizováno

Chcete se naladit na Vánoce, zastavit se s přáteli u šálku voňavého svařáku, pořídit za pár korun dárky pod stromeček a zároveň pomoci dobré věci? Nenechte si v pondělí 15. prosince v 16.30 ujít tradiční Vánoční bazar v Městském divadle Zlín.

Foto: MDZ

Na Vánočním bazaru můžete za pár korun nakoupit knihy, hračky, zajímavé módní kousky nebo třeba koláč, který upekla některá z hereček.

Článek

Foyer se promění v barevné tržiště a herec Rostislav Marek v neúnavného licitátora, aby se mohla uskutečnit napínavá aukce těch nejzajímavějších kousků, například výtečného guláše, který uvaří herec Gustav Řezníček nebo originálního dámského kloboučku z kloboučnické dílny.

Chybět nebude ani kulturní program, při kterém zazní oblíbené koledy. Výtěžek z akce si rozdělí zlínská Naděje a Rehabilitační stacionář ve Zlíně na Nivách.

Program:

16.30 Cimbálová kapela Valášek ze ZUŠ Zlín – Jižní Svahy zahraje pásmo valašských lidovek. Přijďte „za hubičku“ pořídit drobnosti pod stromeček a zahřát se svařákem nebo rybí polévkou!

17.00 Vystoupení herců a přátel divadla pod vedením umělecké šéfky Hany Mikoláškové. Zazpívejte si oblíbené koledy! Zazní i Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby.

17.30 Dražba originálních divadelních kousků a kulinářských výtvorů herců.

18.00 Vystoupení klientů a zaměstnanců zlínské Naděje.

18.15 Cimbálová kapela Valášek ze ZUŠ Zlín – Jižní Svahy zahraje valašské koledy.

Reklama

Výběr článků

Načítám