Hlavní obsah

Valašský špalíček zahájil předprodej a zve na Nohavicu i British Sea Power

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 31. ročník multižánrového festivalu Valašský špalíček, na kterém vystoupí např. Jaromír Nohavica, British Sea Power či Mandrage, se uskuteční ve dnech 20. – 22. června ve Valašském Meziříčí. Už si lze v předprodeji zakoupit vstupenky a permanentky na tento hudební svátek.

Foto: Ondřej Smolka

Prodej vstupenek zahájen!

Článek

Dramaturgové Valašského špalíčku, který pořádá Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí, si pro tento ročník připravili přímo nadupaný program a spoustu novinek. Jedenatřicátý ročník Valašského špalíčku zahájí ve čtvrtek 20. června jako již tradičně vernisáž fotografií Czech Press Photo a v Amfiteátru zámku Kinských vystoupí český písničkář Jaromír Nohavica.

Festival bude pokračovat hlavním programem v pátek a v sobotu 21. a 22. června v areálu zámku Žerotínů, kde se připravují jedny z největších novinek letošního ročníku. Kromě hlavní scény na prvním nádvoří zámku Žerotínů a klubové scény v M-klubu vyroste ještě jedna scéna na druhém nádvoří zámku a ve velkém sále Kulturního zařízení bude nově scéna divadelní, kde se mimo jiné představí divadlo Vosto5. I letos bude Malá scéna U Zvonu a doprovodná scéna vyroste na Náměstí ve Valašském Meziříčí.

Na Valašském špalíčku 2013 se představí jak domácí kapely, hudebníci, písničkáři a zpěváci, tak i zahraniční interpreti z patnácti různých zemí světa. Těšit se tak můžete například na Mandrage, British Sea Power z Velké Británie, VETO z Dánska, Princess Chelsea z Nového Zélandu, Čankišou, Roberta Křesťana a Druhou Trávu, Accolective z Izraele, Cathy Davey z Irska, Fair Weather Friends a Diver z Polska a mnoho dalších.

Do předprodeje byly uvolněny permanentky, které platí po všechny dny festivalu i koncert Jaromíra Nohavici, dále vstupenky jenom na koncert Jaromíra Nohavici v Amfiteátru a vstupenky jen na hlavní program (pá-so). Jednodenní vstupenky bude možno pořídit pouze na místě v daný den. Vstupenky lze zakoupit v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí nebo online na stránkách vstupenky.kzvalmez.cz. Více informací získáte na stránkách spalicek.kzvalmez.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám