Hlavní obsah

V Uničově spojí své síly hvězdy SuperStar

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 17. prosince od 18:30 hodin vystoupí v Uničově v rámci svého tradičního Vánočního koncertu zpěvák Martin Šafařík. Na pódiu ale nebude stát sám, představí se se svými hosty a společně nabídnou publiku více než dvouhodinový sváteční program.

Foto: archiv Martina Šafaříka

Martin Šafařík přichází se svým již tradičním Vánočním koncertem

Článek

Martinův koncert se stal v předvánočním čase v jeho rodném Uničově již tradicí. Po loňském vyprodaném koncertě chce však Šafa v Koncertní síni svoji show posunout ještě trochu dál, a proto si přizval dva zajímavé hosty.

Jeho pozvání přijal kolega a vítěz SuperStar Vlasta Horváth. Nápad pozvat Vlastu nevznikl jen tak náhodou. Jsou to 3 roky, kdy právě on pokřtil Martinovi jeho debutové CD Kolem nás. „Velice Vlastíka uznávám nejen jako skvělého muzikanta, ale také jako skromného a poctivého člověka. Jsme si hudebně velmi blízko a moc mě těší, že mé pozvání přijal,” prozradil Martin.

Druhým hostem bude zpěvačka Valéria Polčová z východoslovenského Bardejova. Ta studuje v Olomouci a s Martinem již delší dobu spolupracuje a bude skvělým ženským zpestřením celé akce.

Jako loni, i letos bude mít tato událost částečně charitativní ráz. Návštěvníci koncertu mohou svými drobnými dary potěšit klienty a děti ze stacionáře Jasněnka. Těm vykouzlí úsměv na rtech drobnosti jako pastelky, kalendáře, bloky, omalovánky, stolní hry nebo třeba různé suvenýry.

Reklama

Výběr článků

Načítám