Hlavní obsah

V sobotu se ve Zlíně uskuteční casting Miss Czech republic 2018

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový ročník soutěže krásy Miss Czech Republic 2018 zavítá v sobotu 17. března do zlínského Zlatého jablka. V porotě zasedne modelka Taťána Makarenko a další úspěšné účastnice předchozích ročníků soutěží Miss. Během odpoledne vystoupí i zpěvák Adam Mišík. Registrace začne v 16 hodin, casting o hodinu později.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Pod novým názvem Miss Czech Republic se letos rozběhl další ročník soutěže krásy, dříve známé jako Miss Face. Zlínský casting, který vybere postupující dívky, se uskuteční 17. března v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně.

Mohou se jej zúčastnit dívky od 17 do 25 let, u nichž o úspěchu nerozhoduje jen výška a míry, ale i půvab a sympatie. Soutěžit se bude v rozhovoru s porotou a v promenádě v koktejlových šatech, která nahradila promenádu v plavkách. Porotu soutěže povede její ředitelka, modelka Taťána Makarenko, sekundovat jí budou finalistky předchozích ročníků soutěží krásy Andrea Kalousová a Kristýna Langová.

„Připravený je i doprovodný program, kterým provede moderátorka Eva Decastelo, vystoupí populární zpěvák Adam Mišík, mladá zpěvačka Adéla Částková a taneční skupina Local Girl Gang,“ zve na nabité odpoledne ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.

Na vítězky celorepublikového finále Miss Czech Republic 2018, které se bude konat na podzim, čekají atraktivní ceny a účast ve světových soutěžích krásy. „Soutěž má ale i charitativní rozměr. Výtěžek z finále bude věnován České neonatologické společnosti,“ připomněla ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko.

Zlínský casting se uskuteční v přízemí prodejní galerie Zlatého jablka, registrace začíná v 16 hodin a soutěž samotná v 17 hodin. S sebou je nutné mít boty na podpatku, tmavé jeansy a nezbytnou dávku odvahy a sebevědomí.

Další informace na www.missczechrep.cz a www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám