Hlavní obsah

V sobotu odstartuje v Plzni Velká cena karate 2010

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oddíl karate TJ Plzeň-Skvrňany pořádá v sobotu 13. listopadu jednu z nejvýznamnějších událostí v oblasti bojových sportů v Plzeňském kraji.

Foto: Jan Kaše

Loňský ročník Velké ceny karate Plzně se podařil

Článek

Karate má v České republice již dlouholetou tradici. Oddíl karate TJ Plzeň-Skvrňany v letošním roce slaví již 35. výročí své existence a součástí oslav je i Velká cena karate Plzně 2010, kterou oddíl pořádá.

V minulém roce se tohoto dostavení karatistů všech věkových kategorií zúčastnilo 165 závodníků z 24 klubů z 5 krajů. Pořadatelé předpokládají, že ani  letos nebude účast menší, ba naopak.

„Pro závodníky jsme připravili tři zápasiště pro kata a dvě zápasiště pro kumite. Ti, kteří se umístí na prvním až třetím místě, obdrží kromě medaile a diplomu i pohár a věcné dary od sponzorů. Rozhodovat by mělo celkem patnáct rozhodčích," uvedl ředitel soutěže Jan Adam, který sám je bývalým úspěšným závodníkem v kata a nositelem 2. danu v karate.

Závody se uskuteční v hale TJ Lokomotiva Plzeň v Úslavské ulici od 8.00 hodin. Hlavním rozhodčím je Ing. Pavel Štěpán, nositel 5. danu v karate.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám