Hlavní obsah

V Praze se uskuteční charitativní koncert pro Nicolase

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Kateřina Sedláková se se svým partnerem Petrem Pechou v těchto dnech naplno připravují charitativní koncert CESTOU NECESTOU - pro Nicolase.

Foto: Petr Mráček

Peter Pecha s partnerkou Kateřinou

Článek

Nicolas je osmiletý letý chlapeček, který si za svůj krátký život zatím užívá více zázemí nemocnic než dětských hřišť. Při narození měl krvácení do mozku, což zapříčinilo středně těžkou mentální retardaci, trpí známky autismu, má spastickou pravou ruku a k tomu všemu ještě vrozenou deformitu nohou, samovolně se mu propadá kotník a koleno se mu stáčí dovnitř.

Úhradu rehabilitace pojišťovna v tomto případě nehradí. Katka a Peter chtějí celý výtěžek z koncertu věnovat právě na jeho rehabilitaci a věří, že se jim podaří získat co nejvíce finančních prostředků.

Proto se rozhodli uspořádat atraktivní koncert, který se uskuteční 16. června v 19:00 hodin v Klubu Joe v Praze v Revoluční 1.

„Když mě oslovila Nicolasova maminka s žádostí o pomoc, neváhala jsem ani vteřinu,” řekla Kateřina. „Spolupracuji už takto s organizací ALSA, která pomáhá lidem s ALS, kterému bohužel před necelými třemi lety podlehl i můj nevlastní tatínek. Proto jsem se rozhodla pomáhat dál.” dodala.

„Je to vůbec první charitativní koncert, který pořádáme, a mám velkou radost, že nás podpoří bez nároků na honorář skvělá parta umělců Martin Písařík, Ondra Ruml, Elis Mrázová, Emma Smetana nebo kapela Inspektor Kluzó Tomáše Matonohy. Tak nám prosím držte palce, přijďte, kdo můžete a hlavně věříme, že i Vy Nicolasovi pomůžete,” sdělila hlavní organizátorka.

Lístky v hodnotě 290 Kč můžete zakoupit na www.goout.net. Do kolonky „hledat” napíšete „cestou necestou”. Pokud chcete přispět, ale nemůžete se zúčastnit, je možné poslat i symbolickou částku 100 Kč nebo zakoupit pomyslných vstupenek více stejným způsobem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám