Hlavní obsah

V Praze odstartovala soutěž Mr. Gay Europe 2013

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek v Praze začala soutěž Mr. Gay Europe, která potrvá až do 31. července. Praha se tak stala hostitelem 8. ročníku soutěže o nej gaye Evropy.

Foto: Petr Mráček

Všichni soutěžící letošní soutěže Mr. Gay Europe

Článek

V pátek 26. července odstartoval 8. ročník soutěže a to nejprve tiskovou konferencí, kde se představilo všech 15 letošních finalistů z celé Evropy, včetně českého zástupce Marka Zlého.

V Praze je také přítomen president Mr. Gay Europe Tore Asheim, který všem soutěžícím vzkázal: "Mr. Gay Europe je jako rodina. Chtěli bychom, abyste se seznámili a stali se přáteli. A i když poslední večer nebudete vítězem, chopte se příležitosti a navažte kontakty – přátel není nikdy dost. Mr. Gay Europe je souteží, ale nezapomeňte se bavit. Díky zkušenostem z minulých let si myslím, že by to neměl být problém. Starejte se o sebe, pomáhejte si a chlapi – hrajte fér a hrajte si bezpečně," uvedl Tore Asheim.

Na otázku, jak se mu líbí Praha, řekl, že je to jedno z nejhezčích měst, které kdy viděl, a bude moc rád, když si Prahu projde i se všemi soutěžícími.

Producent za Českou republiku Tomáš Frýda prozradil: "Když jsem před více než rokem dostal nabídku přivézt tuto soutěž do našeho nádherného města, neváhal jsem ani vteřinu. Bez zkušeností a znalostí pořádání takové akce. Rozhodl jsem se však vložit srdce a pohled na věc z pozice soutěžícího, když jsem reprezentoval Českou republiku na Mr. Gay Europe 2012 v Římě. S pomocí lidí, kteří se také nazalekli, a těch, kteří se rozhodli přispět svým dílem práce, jsem si jist, že tento ročník bude pro všechny nezapomenutelným zážitkem."

Po setkání s novináři se v pátek odehrála hned první soutěžní disciplína, kterou u nás známe jako volnou. Kluci na pódiu předvedli svůj talent, šarm a v několika případech i svá krásná, mladistvá a přitom mužná těla. Diváci měli možnost tak zhlédnout vystoupení od zpěvu přes tanec až například po kresbu obrazu. Výhercem této dílčí disciplíny se stal zástupce Irska – Robbie Obara.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám