Hlavní obsah

V Poličce bude závěr prázdnin plný smíchu

Novinky, Klára Kašparová

Blíží se konec prázdnin a Poličské kulturní léto se s nimi náležitě rozloučí. Poslední prázdninový den 31. srpna se vydáme na cestu kolem světa s cestovatelem a bavičem Pavlem Jonešem. Na návštěvníky čeká večer plný smíchu, příběhů a bláznivých fotografií.

Foto: Klára Kašparová

Pavel Joneš - skvělý bavič a komik.

Článek

Opět po roce budou mít hosté jedinečnou příležitost setkat se s cestovatelem, poličským občanem, komikem a divadelníkem Pavlem Jonešem, který se s nimi podělí o své zážitky z cest a zavede je do všech koutů světa.

A na co se návštěvníci mohou těšit? „Uvidíte roztodivné tvory, hory a doly, mocní živlové se na plátně budou jevit i sklizeň levandule proběhne. Také uvidíte, co je nového ve staré dobré Anglii. Navštívíme mondénní Las Vegas, Route 66, Grand Canyon, krajinu rudých skal v Arizoně, sopku na Reunionu, zažijeme pohodu na Mauritiu, poznáme lid madagaskarský ba i do Irska nahlédneme. Neváhejte a přijďte se podívat - uvidíte nevídané,“ uvedl cestovatel Pavel Joneš.

Stejně jako v předchozích ročních Poličského kulturního léta bude cestovatelská beseda s Pavlem Jonešem ve znamení příjemně stráveného večera plného zábavy a smíchu. Kdo ještě neměl příležitost poznat komika Pavla Joneše, tak neváhejte a přijďte se s námi pobavit.

Poličské kulturní léto přináší řadu kulturních akcí – letní kina, divadla (nejen) pro děti, tvořivé dílny, cestovatelské a jiné přednášky. Multižánrový festival pořádá Centrum Bohuslava Martinů a Městská knihovna Polička ve spolupráci s o.s. MaTami, o.s. Pontopolis a o.s. Náš Martinů. Projekt rovněž podporuje město Polička a řada dalších institucí. Bližší informace a kompletní srpnový program najdete na webové stránce www.letopolicka.cz nebo na facebookové stránce Poličského kulturního léta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám