Hlavní obsah

V Plzni bude vonět předvánoční gulášovka a na Nový rok zazáří ohňostroj

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městský obvod Plzeň 3 pokračuje v tradiční předvánoční akci, kdy vedení obvodu zve Plzeňany na gulášovou polévku přímo na náměstí Republiky.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

„Tato tradiční akce je určena především pro sociálně slabší spoluobčany, nicméně jsou samozřejmě zváni i všichni ostatní, kteří zavítají na vánoční trhy nebo půjdou jen náhodou kolem,“ zve starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer. Toto předvánoční setkání se uskuteční v pátek 19. prosince v 15 hodin a připraveno bude 100 litrů polévky.

Konec roku bude ve znamení změny. Silvestrovský program se sice neuskuteční, ale Plzeňané se mohou těšit na novoroční oslavu prvního dne roku 2015.

„Po pečlivé úvaze a na základě zkušeností a ohlasů z letošního roku jsme se rozhodli nepokračovat v této akci i proto, že ztratila své kouzlo bujarého silvestrovského setkání Plzeňanů v historickém centru města a chceme občanům po vzoru jiných měst nabídnout ohňostroj na Nový rok,“ vysvětluje starosta Radislav Neubauer.

Program bude na Nový rok zahájen dětskou diskotékou a samotným vyvrcholením akce bude v 17 hodin ohňostroj.

Reklama

Výběr článků

Načítám