Hlavní obsah

V plzeňské ZOO se těší na posledního návštěvníka roku 2010

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I na poslední den tohoto roku si Zoologická a botanická zahrada města Plzně připravila pro své návštěvníky bohatý program. Nevíte, jak strávit silvestrovské dopoledne? Pak jedním z případných tipů může být návštěva plzeňské zoo a jejího speciálního silvestrovského programu.

Foto: Jan Tykvart

I na poslední den tohoto roku si Zoologická a botanická zahrada města Plzně připravila pro své návštěvníky bohatý program.

Článek

Program začne v 10 hodin 31. prosince v okolí Tropického pavilonu. Pro návštěvníky je připravena tradiční soutěž v chytání zlaté rybky, která úspěšným rybářům nadělí různé dárky a ceny.

Děti i jejich rodiče si mohou své znalosti a vědomosti ověřit při absolvování naučné stezky, která je další z připravených akcí na silvestrovské dopoledne.

Celý program v plzeňské zoo vyvrcholí ve 12 hodin dopoledne, kdy bude uvítán poslední symbolický návštěvník roku 2010. Můžete jím být i vy.

Pokud silvestrovskou oslavu pojmete letos střídmě a rozhodnete se navštívit zoologickou zahradu hned v sobotu 1. ledna, čeká zde na vás odměna ve formě bonusové vstupenky. Ta vám umožní další dva vstupy do zoo s dvacetiprocentní slevou.

Celá řada akcí je připravována i pro rok 2011. Nejbližší je zatím naplánována na 27. února 2011. Pro návštěvníky se připravuje tradiční vyhánění zimy a topení Morény, průvod masek z Vinic do středu města a soutěžní pojídání koblih.

Reklama

Výběr článků

Načítám