Hlavní obsah

V pátek začne v Pardubicích festival her a hraček pro malé i velké

Novinky, Adéla Trávníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kongresové centrum ve 3. patře pardubického AFI Palace v pátek přivítá děti, jejich rodiče a ostatní hravé zájemce svým festivalem. Malí i velcí si přijdou na své.

Foto: Adéla Trávníčková

Deskové hry na festivalu her a hraček

Článek

„Festival nabídne možnost vyzkoušet si nejrůznější společenské hry tradiční, méně známé, ale i horké novinky. Seznamte se s nimi při této jedinečné příležitosti a zjistěte, jak Vás budou bavit,“ uvedla jednatelka pořadatelské agentury.

Festival je určen pro zábavu celé rodiny, nabízí zábavu pro každého. Po celou dobu festivalu si kromě společenských her budete moci zkusit, co vše dokážete postavit třeba z magnetické stavebnice nebo z inteligentní konstrukční stavebnice, která podporuje kreativitu a prostorovou představivost.

Tatínky a jejich syny zcela určitě nadchne sekce modelářů, která nabídne hračky pro dospělé - RC modely vrtulníků, tanků nebo aut, letadel či plachetnic. „Dámy jistě ocení možnost vybrat si líbivý dárek k Vánocům pro svého partnera nebo tatínka přímo v ráji malých i velkých kluků,“ doplnila Adéla Trávníčková.

Malé slečny zaujme možnost navrhnout si a vyrobit šperk z korálků (prstýnek nebo náramek) přímo podle svého gusta.  Pro menší děti je určena i soutěž v rozeznávání potravin zdravých od těch méně zdravých, za což budou odměněny malým dárkem. Jako bonus bude nabízeno i bezplatné měření tělesných hodnot nebo porada zkušené nutriční poradkyně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám