Hlavní obsah

V Ostravě na šest dní posílí hromadná doprava kvůli Památce zesnulých

Novinky, Michal Režnar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravskou městskou dopravu čeká na týden změna v jízdním řádě. Pozměněný jízdní řád bude platit v období od 27. října do 2. listopadu.

Foto: Dopravní podnik Ostrava

Ilustrační foto

Článek

Druhého listopadu zavzpomínáme na své blízké. Je tedy zřejmé, že řada lidí vyrazí v těchto dnech na hřbitovy. Městská hromadná doprava v Ostravě chystá z těchto důvodů změny u některých spojů.

V Ostravě na šest dní posílí doprava

Ostravský Dopravní podnik vychází vstříc cestujícím a chystá posílení vybraných spojů. Vybrané linky budou posíleny již od čtvrtka 28. října a to až do úterý 2. listopadu.

Po všechny tyto dny bude výrazně posílena autobusová linka číslo 38. Tři minuty před běžným odjezdem této linky bude vypraven další vsuvkový spoj, který pojede po běžné trase. Posilové spoje budou vypravovány ve všední dny téměř po celé dopoledne, a to od 8.30 do 11.30. V ostatní dny posílí dopravu linka 38 mezi 8.45 až 17.45.

Během státního svátku a víkendu jsou připraveny také velkokapacitní vozy na tramvajových linkách číslo 3 a 11.

Školní spoje nevyjedou

Z důvodu podzimních prázdnin, které mají studenti 27. a 29. října, nebudou v Ostravě vypraveny školní spoje. Absence se však týká jen některých spojů, které jsou v jízdním řádě označeny písmenkem "c".

Reklama

Výběr článků

Načítám