Hlavní obsah

V noci přezouval pneu, z cizího auta na své

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V domnění, že noc překryje jeho loupežnické choutky, vypravil se přezout své auto cizími pneumatikami muž v Modřanské ulici v Praze 12. Měl smůlu, že byl viděn, na ohlášení o podivném počínání na parkovišti se přijela přesvědčit hlídka strážníků. Dopadli ho při činu, proč tak činil, se nedozvěděli.

Foto: MPP
Článek

V úterý, krátce po půlnoci, přijali strážníci z Prahy 12 oznámení, že Modřanské ulici stojí vozidlo na heveru a neznámý muž mění kola i na dalším autě. Vzhledem k tomu, že noční výměna kol není úplně standartní postup, zvlášť pokud se mění kola zároveň i na jiném vozidle, hlídka ihned vyrazila na místo oznámení.

„Tam strážníci následně uviděli kuriózní scénu. Neznámý muž měnil kola na svém vozidle za kola u opodál stojícího automobilu stejného typu. Obě vozidla byla na heveru a na obou chyběla přední kola. Strážníci muže, který si při zahlédnutí strážníků sedl do vozidla, ztotožnili a pro podezření ze spáchání trestného činu ho zadrželi. Mladý muž uvedl, že vozidlo je jeho otce a on v něm přespává. Proč měnil kola z cizího vozidla, muž nesdělil,” informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák

Věc si následně převzala k dalšímu šetření Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám